Siirry suoraan sisältöön

Lippukunnalle

HuHu24

HuHu on Lounais-Suomen partiopiirin samoajille ja vaeltajille tarkoitettu piirileiri. HuHulla osallistujat toimivat omissa alaleireissään alaleirimestarien valvonnassa, joten lippukunnasta ei tarvitse ilmoittaa lähijohtajia omille leiriläisilleen. Lippukuntien kuitenkin tulee ilmoittaa HuHun yhteyshenkilö, jolle lähetämme yhteyshenkilökirjeet ja ajankohtaisimmat tiedot leiristä!

HuHulle osallistujiksi ovat tervetulleita vuosina 2006-2009 syntyneet samoajat, ja sitä vanhemmat voivat tulla leirille tekijöiksi. Leirillä järjestetään myös tekijöille mielenkiintoista ohjelmaa, joten kaikkia samoajia ja vaeltajia kannattaa kannustaa osallistumaan!

Yhteyshenkilö

Nyt on aika valita lippukunnastanne HuHun yhteyshenkilö! Jokaisen lippukunnan tulee merkata HuHun yhteyshenkilö, joka toimii leiriorganisaation ja lippukunnan välillä jakaen saamansa tiedon lippukunnan leirille lähtijöille.

Yhteyshenkilö merkitään Kuksaan, kuten muutkin pestit. Se onnistuu seuraavalla tavalla: etsi valitsemanne henkilö Hae henkilöä tai organisaatiota -kohdasta ja klikkaa henkilön profiilista Jäsenyydet -välilehti auki. Valitse pestit -otsikon oikealta puolelta Lisää ja hae alasvetovalikosta pesti nimeltä L-SP HuHu 2024 yhteyshenkilö.

Valmiit markkinointi-materiaalit

HuHulla on valmiita markkinointimateriaaleja, joita lippukunnat voivat käyttää HuHusta viestimiseen! Voit ladata tältä sivulta valmiita kuvia sosiaaliseen mediaan sekä markkinointiesitteitä jaettavaksi. Sosiaalisen median julkaisuihin kannattaa tägätä @huhuleiri sekä hashtagit #huhu24 ja #huhuleiri

Pulloposti

Huhun Pulloposti on HuHu24:n lippukuntien yhteyshenkilöille kuukausittain lähtevä infokirje, johon on koottu kaikki ajankohtainen informaatio HuHusta.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä ikäisille HuHu on tarkoitettu?

HuHu on samoajien ja vaeltajien piirileiri.

Tarvitseeko lippukunnasta järjestää lähijohtajia HuHulle?

Ei tarvitse! HuHulla alaleirimestarit vastaavat alaleirinsä samoajista.