Siirry suoraan sisältöön

Marraskuun Pulloposti

Terveisiä HuHulta! 

Huhun Pulloposti on HuHu24:n lippukuntien yhteyshenkilöille kuukausittain lähtevä infokirje, johon on koottu kaikki ajankohtainen informaatio HuHusta. Pulloposti kolahtaa sähköposteihin joka kuukauden viimeisellä viikolla itse leiriin asti. Pullopostit löytyvät myös kootusti HuHun nettisivuilta

Jakelu: Lippukuntien HuHu-yhteyshenkilöt ja vain tammikuun loppuun saakka lippukuntien johtokolmikot 

Mikä HuHu on? 

HuHu on Lounais-Suomen Partiopiirin järjestämä samoajille ja vaeltajille tarkoitettu piirileiri. HuHun ideana on, että se toteutetaan ”nuorilta nuorille” eli vaeltajat toimivat järjestäjinä ja samoajat osallistujina, mutta vaeltajille järjestetään pestin oheen myös omaa ohjelmaa. HuHu järjestetään pääsääntöisesti niin, että jokainen samoaja voi osallistua osallistujana kerran. HuHu24 teema on ”matka maailman ympäri viidessä päivässä”.  

HuHu24 järjestetään 5.-9.6.2024 Sauvon Ahtelassa ja sen suunnittelu on jo täysillä käynnissä. Toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa siellä! HuHulle ovat tervetulleita myös muiden piirien samoajat ja vaeltajat sekä ei-vielä-partiolaiset eli evp:t! 

Lippukunnan HuHu-yhteyshenkilö 

HuHu vuosi pärähtää pian vauhdilla käyntiin, ja jotta lippukuntanne (ja etenkin lippukunnan samoajat sekä vaeltajat) pysyvät kaikista huikeista HuHuun liittyvistä asioista kärryillä, on aika päättää lippukunnan HuHu-yhteyshenkilöt!  

Yhteyshenkilöiden tehtävänä on pitää lippukunnan vaeltajat ja samoajat ajan tasalla HuHuun liittyvistä asioista, sekä toimia samoajan lähimpänä kontaktina HuHuun liittyvissä kysymyksissä.  

Kun olette löytäneet lippukunnallenne sopivan HuHu-yhteyshenkilön, merkitkää hänelle pesti kuksaan. Ohjeet tähän löytyvät sekä alta että osoitteesta https://www.huhuleiri.fi/lippukunnalle/  

Yhteyshenkilö merkitään Kuksaan, kuten muutkin pestit. 

Ohjeet HuHu-yhteyshenkilön lisäämiseen

  1. Etsi valitsemanne henkilö Hae henkilöä tai organisaatiota –kohdasta 
  2. Klikkaa henkilön profiilista Jäsenyydet -välilehti auki.  
  3. Valitse pestit -otsikon oikealta puolelta Lisää ja hae alasvetovalikosta pesti nimeltä L-SP Huhu 2024 yhteyshenkilö

HuHun ilmoittautuminen 

HuHu24:n ilmoittautuminen on helmikuussa 2024, eli tälle huikealle maailmanmatkalle voit ilmoittautua mukaan 1.-29.2.2024!  

Avoimet pestit 

Puuttuuko lippukuntanne vaeltajalta vielä HuHu-pesti? Ei hätää! HuHulle on vielä joitakin mestaritason pestejä avoinna sekä kymppipestejä avataan pääsääntöisesti myöhemmin. Tällä hetkellä avoinna on mm. messu-, suurohjelma- ja sähkömestareiden pestit. Kaikki avoimet pestit löydät sekä HuHun nettisivuilta että piirin nettisivuilta. 

Nettisivuilta löytyy myös eri osa-alueiden päälliköiden nimet, joten sopivaa pestiä voi kysellä myös suoraan osa-alueen päälliköltä sähköpostitse osoitteella etunimi.sukunimi@partio.fi

Markkinointimateriaalia lippukunnille 

HuHun nettisivuille on jo julkaistu materiaaleja lippukunnille HuHun markkinoinnin tukemiseksi! Voit ladata HuHun nettisivuilta valmiita somekuvia ja -tekstejä, sekä markkinointiesitteen jaettavaksi. Materiaaleja päivitetään vielä loppuvuoden aikana. Materiaaleja voi käyttää vapaasti lippukuntien sosiaalisessa mediassa, ja julkaisuihin kannattaa tägätä @huhuleiri, sekä käyttää leirin hashtageja #huhu24 ja #huhuleiri 

Saavutettavuus HuHulla 

HuHun tavoitteena on tehdä leiristä mahdollisimman saavutettava kaikille piirin samoaja- ja vaeltajaikäisille. Mietityttääkö HuHun saavutettavuuteen liittyvät asiat? Kysymyksiin vastaa HuHun moninaisuusmestari Alisa Allos (etunimi.sukunimi@partio.fi).

Tiedonjanoisille

Toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa HuHulla! 

Terkuin,  
HuHun staabi ja tekijät