Siirry suoraan sisältöön

Tammikuun Pulloposti

Terveisiä HuHulta! 

Huhun Pulloposti on HuHu24:n lippukuntien yhteyshenkilöille kuukausittain lähtevä infokirje, johon on koottu kaikki ajankohtainen informaatio HuHusta. Pulloposti kolahtaa sähköposteihin joka kuukauden viimeisellä viikolla itse leiriin asti. Pullopostit löytyvät myös kootusti HuHun nettisivuilta

Jakelu: Lippukuntien HuHu-yhteyshenkilöt ja vain tammikuun loppuun saakka lippukuntien johtokolmikot. Tämä on siis viimeinen Pulloposti, joka saapuu myös johtokolmikoille. Muistutathan siis myös tuttaviasi muista lippukunnista, jotta ketään ei jäisi paitsi tärkeästä tiedosta.

Ohjeet HuHu-yhteyshenkilön lisäämiseen

    1. Etsi valitsemanne henkilö Hae henkilöä tai organisaatiota -kohdasta Kuksassa.
    2. Klikkaa henkilön profiilista Jäsenyydet-välilehti auki.  
    3. Valitse pestit-otsikon oikealta puolelta Lisää ja hae alasvetovalikosta pesti nimeltä L-SP Huhu 2024 yhteyshenkilö

Ilmoittautuminen, leirin hinta & stipendit

HuHulle ilmoittautuminen on melkein jo käsin kosketeltavissa! Ilmottautuminen on auki 1.–29.2.2024! Koko leirin hinta on 125 €. Yksittäisen päivän osallistumishinta on 35 €. Valitun osallistumisajan hinta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumisen yhteydessä L-SP:n jäsenet voivat hakea stipendiä. Jotta leirille osallistumisen esteeksi ei koituisi partiolaisen taloudellinen tilanne, leiriorganisaatio vakasti suosittelee lippukuntia tarjoamaan avustuksia HuHulle osallistumiseen.

Avoimet pestit

Puuttuuko joltakulta lippukuntanne vaeltajalta vielä HuHu-pesti? Ei hätää, koska muutama mestaripesti ja kourallinen kymppipestejä on vielä vapaana! Tekijäilmoittautuminen on auki 30.4. asti.

Nettisivuilta löytyvät myös eri osa-alueiden päälliköiden nimet, joten sopivaa pestiä voi kysellä myös suoraan osa-alueen päälliköltä sähköpostitse osoitteella etunimi.sukunimi@partio.fi.

Ohjelmalaaksot esittäytyvät

Huomio yhteyshenkilöt! Tässä osassa Pullopostia on materiaaleja, joita voit jakaa eteenpäin lippukuntasi luotseille.

Huhuu samoaja! Kiinnostaisiko kuulla minkälaisen ohjelman pariin ensi kesänä pääset uppoutumaan? Ohjelmalaaksojen mestarit loihtivat ahkerasti eksoottista ohjelmaa, joista osa saa vielä jäädä mysteeriksi. Tässä kuitenkin pientä maistiaista:

Ruokalaakso

“Mukavaa ruokaa, vauhdikkaita kavereita, maukkaita tilanteita. Tätä kaikkea ja vielä enemmän saat kokea Saveurs du monde-laaksosta Ahtelan auringossa HuHulla!!” 

Liikuntalaakso

“HuHun liikuttavimmassa laaksossa saat pumpin päälle metsäkuntosalilla ja esteet jäävät taakse ramboradalla. Jos pidät lipunryöstöstä, rakastut megalomaaniseen versioomme siitä. Lisäksi, jos mieli tekee mätkäistä  kaveria, saat sitäkin liikuntalaakson kamppailupisteellä tehdä.” 

Kestävän matkailun ja luonnon laakso

“Millä vuosien päästä mahdetaan matkustaa? Vaihtuuko lentäminen juniin tai laivaliikenne soutamiseen? Kestävä matkailu saa täällä hulvattoman säväyksen! Suunnittelemme ekologisia seikkailuja naurun ja inspiraation siivittämänä – jokainen hetki on kuin ekologinen aarre. Tervetuloa nauttimaan iloisista ja ympäristöystävällisistä matkakokemuksista!” 

Vesilaakso

“Friskis myötäses! 
*Meren kohinaa* 
Onko meri sinun sisäinen kutsumuksesi? Vastasit sitten aiempaan kysymykseen kyllä tai ei niin käännä silti keula kohti Meren aalloilla-laaksoa ja tule nauttimaan mahtavasta ohjelmasta! Luvassa on uimista, melomista, saunomista ja paljon muuta! 
Nähdään HuHulla!” 

Tiedelaakso

“Maailmalla matkatessa törmätään usein museoihin ja paikalliseen arkkitehtuuriin. Mikä kaikki on mahdollistanut paikallisen kulttuurin synnyn? Miten? Miksi? Milloin? Missä? Ja miten edes päädyttiin matkan kohteeseen? Näitä kysymyksiä ja paljon muuta pääset pohtimaan ja ratkaisemaan myös kokeellisesti Huhun tietorikkaimmassa laaksossa.” 

Tiedonjanoisille

Toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa HuHulla! 

Terkuin,  
HuHun staabi ja tekijät