Siirry suoraan sisältöön

Tekijälle

HuHulle tekijäksi

HuHu on Lounais-Suomen Partiopiirin järjestämä kesäleiri samoajille ja vaeltajille, joka järjestetään Sauvon Ahtelassa 5.-9.6.2024. Leirin kohderyhmänä on 15-22-vuotiaat partiolaiset Lounais-Suomen Partiopiiristä, muista partiopiireistä sekä ei-vielä-partiolaiset. HuHulle voi siis tulla, vaikkei olisikaan partiossa!

HuHulla vaeltajat (18-22-vuotiaat partiolaiset) ovat tekijöitä, mutta myös vaeltajille järjestetään kiinnostavaa ja monipuolista ohjelmaa, sillä HuHu on myös vaeltajien oma leiri. Vaeltajaohjelmaan voi osallistua oman pestin ohella. HuHulle tekijöiksi ovat tervetulleita myös jäsenet toisista partiopiireistä sekä ei-vielä-partiolaiset!

Avoimet pestit

HuHulla vaeltajat ovat pestissä leirin aikana. HuHulla on tällä hetkellä haussa kymppitason pestejä, joiden kuvaukset löytyvät Avoimet pestit -sivulta! Myöhemmin kevään aikana hakuun tulevat tekijätason pestit.

Pesteihin voidaan pestata jo hakuaikana, joten kannattaa hakea mukaan kiinnostaviin pesteihin, vaikka hakuaikaa olisi vielä jäljellä! Pesteihin pestataan ensisijaisesti vaeltajaikäisiä, mutta myös muut voivat hakea mukaan.

Mikäli haluat tulla tekijäksi HuHulle, mutta et ole varma mihin pestiin, voit ottaa yhteyttä leirinjohtajiin, jotka auttavat sinua sopivan pestin löytämisessä! Leirinjohtajat ovat Suvi Mäki ja Iida Parvinen (etunimi.sukunimi@partio.fi)

Tekijän opas

Tekijän opas sisältää oleelliset tiedot leiristä ja sen tekemisestä. Tekijän opas julkaistaan tänne ennen leiriä!

Usein kysytyt kysymykset

Voinko tulla tekijäksi, vaikka en enää ole vaeltaja?

HuHun pesteihin etsitään ensisijaisesti vaeltajaikäisiä, mutta myös muut ovat tervetulleita tekijöiksi!

Voinko tulla tekijäksi, vaikka kuulun toiseen partiopiiriin?

Ehdottomasti voit! Leiriläisiksi ja tekijöiksi voi tulla myös toisten partiopiirien jäsenet sekä ei-vielä-partiolaiset.

Milloin tekijärekry alkaa?

Tällä hetkellä etsimme tekijöitä kymppitason pesteihin.

Miten leirillä majoittaudutaan?

Leirillä nukutaan teltoissa. Vaeltajat majoittuvat tekijäleirissä muiden tekijöiden kanssa.